De Camping

Op De Leeghte is ook een minicamping aanwezig. De Leegthe ligt dicht bij de opstap plaatsen voor diverse fiets routes in de prachtige achterhoek. In een straal van 5 km vindt U diverse activiteiten zoals een XXL dierenspeciaalzaak/Hengelsport speciaalzaak,  kaasmakerij, museum, groot zwembad ,en een kinder speelparadijs.

Deze camping is met name gericht op de rust. Naast de camping bevind zich het walhalla voor de commercial karper visser.

In het hoogseizoen is er plaats voor zo’n 10 caravans en twee camper plaatsen. Bij elke standplaats een  stroom voorziening aanwezig, tevens is er op de camping een toiletunit.

camping1

camping2

De prijzen bedragen € 4,00 per persoon/per nacht en € 8,00 per tent of caravan / per nacht. Deze prijzen zijn inclusief water, elektriciteit, toiletunit. Exklusief toeristen belasting(€1.40)

Prijzen zijn exclusief vissen.

De minicamping is geopend van 1 april tot en met 31 oktober.

 

Het Sanitair:

Bij ons vindt u  twee wasbakken en een gescheiden dames en heren toilet, tevens is er een apart toilet voor de vissers.

sanitair1

sanitair2

 

Het reglement:

Huisvuil dient uitsluitend in dicht gebonden zakken te worden gedeponeerd op de door ons aangewezen plaats. Probeer onze minicamping vrij te houden van ongedierte.
Afvalwater raakt het milieu en dus uw leefomgeving, gooi het dus niet in de omgeving van uw tent/caravan en loos het beslist niet in sloten. Gebruik geen milieu bedreigende afwasmiddelen, loos afvalwater bijv.. in het toilet of op de daartoe aangewezen stortplaatsen.
Toiletten en douches gebruiken we samen en moeten we ook samen schoon houden, maak daarvoor onderlinge afspraken. Wees na elk verblijf trots op een schoon toilet en douche.
Huisdieren zijn welkom op onze minicamping, maar ze moeten wel aan de lijn gehouden worden, uitlaten buiten het terrein en zorg er voor dat ze geen hinder veroorzaken voor de andere gasten, de fout ligt vrijwel altijd bij de baas of bazin…
Auto’s worden geparkeerd op de daarvoor aangewezen plaats. Het wassen van auto’s is niet toegestaan. Voorkom geluidsoverlast door overmatig heen en weer rijden. Na 23.00 uur is autorijden op de minicamping niet toegestaan.
Rusttijd geldt op onze minicamping tussen 23.00 en 7.00 uur, komt u laat terug of gaat u vroeg weg, plaats uw auto dan tijdig buiten de minicamping. Voorkom lawaai, besef dat radio en televisie in deze rustige omgeving erg hard kunnen klinken en uw buren kunnen hinderen. Zorg dat niemand last heeft van u en de uwen.
Beplanting rond onze minicamping zijn aangebracht om tenten en of caravans te onttrekken aan het oog van andere genieters van ons mooie landschap. Probeer het groen zoveel mogelijk in stand te houden. Snoeien en of verwijdering is slechts toegestaan na overleg met de beheerder.

 

Laten we er met zijn allen voor zorgen dat onze minicamping het aanzien waard blijft.