Sneak preview Stu Redman

Woensdag 22-08-2018 starten de clinics met Stu Redman, wij willen u alvast in de stemming brengen hoe de voorbereidingen voor deze clinics verlopen.

Dinsdag 21-08-2018 promo-dag, interview voor het visblad Beet door Gijs Nederlof waar Stu Redman dieper ingaat op de techniek “jigger fishing”.

Tijdens de clinics zal Stu hier veel aandacht aan besteden, ook tijdens de oefensessies van vandaag bleek dat deze techniek ook goed op De Leeghte werkt. Daarnaast zal Stu Redman u op de hoogte brengen van de vele Sensas producten en hun werking, ook zijn er “nieuwtjes” waar u alles over wilt weten.

Stu Redman in gesprek met Gijs Nederlof

Stu Redman in gesprek met Gijs Nederlof

Stu Redman is een ongelooflijk gepassioneerde visser, zelden zo iemand zo enthousiast horen  praten over vissen, daarnaast is hij heel “benaderbaar”, hij laat je vol trots de kneepjes van het karpervissen zien, heeft geen “geheimen” en zit vol humor. Dat belooft wat voor de clinics !

Natuurlijk heeft hij vandaag ook geoefend op De Leeghte, hij “leest” het water en weet precies wat er onder water gebeurt, maar let tijdens de clinics eens op zijn houding, gaan zijn knieën tegen elkaar dan is hij niet meer te houden. Ook waren Paul Keijzers en Jilles Bijsterveld van de partij, zij zullen ook tijdens de clinics aanwezig zijn.

Sneak preview Stu Redman